Buurtcampingweek Nieuwegein-Galecop

Details

Woensdag 26 augustus 2020 van 12:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Galecopperzoom 7, Nieuwegein
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 29 augustus 2020

In de laatste week van de zomervakantie organiseren buren uit de wijk samen met outdoor- en sportrecreatieterrein 'de Middengaarde' weer een Buurtcamping in Nieuwegein-Galecop! Door omstandigheden zijn we genoodzaakt om het anders te doen dit jaar en na veel overleggen hebben we een creatieve en passende vorm gevonden. 

In plaats van een weekend kamperen, is er een week vol activiteiten en hebben we een mooi stuk veld waar de Buurtcamping een hele week alle ruimte krijgt. Zo is er onder andere een speluitleen voor jong en oud en kunnen buren gezellig langskomen om even te ontspannen! En zo creëren we tóch dat ultieme Buurtcamping-gevoel!

Elke woensdag in augustus is er van 12:00 - 15:00 u een koffiemomentje op de Middengaarde! U bent welkom voor een kennismaking, rondleiding en natuurlijk koffie en koekjes! Laat ons even wat dat je langskomt!

Adres: Galecopperzoom 7, Nieuwegein (Galecop)

Wil jij tijdens de Buurtcamping meedoen met de activiteiten, gezellig langskomen of zelf een bijdrage leveren met een workshop (bijv. yoga, knutselen of sport)?

Neem contact op via en telefonisch 0634286375

Meer informatie op: www.facebook.com/https://www.facebook.com/DeBuurtcampingNieuwegein/ 


Over de organisator

Triwish Hanoeman
Muzikaal ondernemer die houdt van Kunst, cultuur en mensen bij elkaar brengen.... Lees meer