Degalecop.nl

Inloggen of inschrijven

overlast melden

Beste bewoners,

Regelmatig komen er meldingen binnen van overlast (in de breedste zin van het woord). Natuurlijk erg vervelend als u overlast ervaart. Toch zijn er mogelijkheden om zelf wat aan de overlast te doen. 

In gesprek gaan met de overlastgever is een goed begin. Probeer dit op een rustige en duidelijke manier te doen. Sta hierbij ook open voor de reactie en feedback van een ander. 

Daarnaast is buurtbemiddeling ook een optie, als u er onderling niet uitkomt. Dit is een neutrale partij die kan bemiddelen tussen u en de overlastgever. 

Betreffen het huuwoningen dan kunt u ook melding maken bij de betreffende woningcoorporatie.

De politie is 24 uur per dag bereikbaar en ook wij kunnen wat beteken bij overlast. Ik mis helaas best vaak concrete voorbeelden van de overlast. Hierbij kunt u denken aan tijdstippen, dagen, regelmaat, soort overlast. Met "vage" meldingen wordt het voor de politie heel lastig om op te treden en mogelijk uw overlast te doen verminderen.

Dus het verzoek aan degene die een overlast melding doen (bij welke instantie ook)........Maak de melding zo concreet mogelijk.

Alvast bedankt en uiteraard hoop ik dat u prettig woont met zo min mogelijk overlast.

Groeten,

Sandra Offenberg, wijkagent

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.