DeGalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Help mee met Galecop Sociaal

27 februari 2020

  • Hulpvraag
  • Nog 19 dagen om te reageren
  • Thema: Bewonersinitiatieven

Galecop Sociaal is heel erg blij dat we zoveel kunnen betekenen in onze eigen wijk maar dat betekent ook dat we steeds meer hulp kunnen gebruiken. 


Wij zijn heel hard op zoek naar diverse vrijwilligers, 


* Op elke dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 (muv de schoolvakanties) wordt er gratis bijles gegeven aan kinderen van de basisschool. Vind jij het leuk of weet je iemand die taal en/of rekenen leuk vind en 1 uurtje in de week in buurtplein Galecop wilt helpen . Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op met


*Voor de wijk vergaderingen zoeken wij een paar gastvrouwen /heren  voor een tafel opstelling neer te zetten voor aanvang  en weer goed te zetten na afloop, de bar en keuken te draaien, pand openen en sluiten tijdens wijkoverleg vergaderingen. De wijk vergaderingen vinden dit jaar plaats op 

19 mei, 8 september en 24 november . Van 18.45 tot 23.00 ongeveer. Ook komt er nog 1 thema avond bij dit jaar. Zelfde taken en tijden alleen weten we nog geen datum. 


Weet jij mensen hiervoor of ben jij dat samen met je partner of vriend(innen ) die hier zelf voor willen gaan? Stuur dan een mailtje naar


*Ook voor de ibizafair kunnen we nog vrijwilligers gebruiken voor de op- en afbouw, ontvangst en begeleiding standhouders , begeleiding bij (kinder)activiteiten. En nog veel meer . Bij interesse graag contact opnemen via . de ibizafair vind dit jaar plaats op 31 mei Galecopperzoom 1. 


*Op 27 juni vind de eerste fietsrommelroute plaats in Galecop/Blokhoeve. Vind u het leuk om u aan te sluiten bij de werkgroep fietsrommelroute/voortuinverkoop dan kunt u een mailtje sturen naar .

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.