Degalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Bollen voor Bijen

Zie je het al voor je, straks in het voorjaar? Een bloeiend hart in jouw buurtje? Daar wordt je vrolijk van niet waar? Grijp je kans en doe mee met de 'Bollen voor Bijen actie' op zaterdag 19 oktober. 

Krokusbollenharten

Zaterdag 19 oktober gaat IVN langs verschillende routes in bermen en grasvelden krokusbollen planten in de vorm van een hartje. Zodat volgend jaar op veel plekken in Nieuwegein in het voorjaar hartjes zien waar de vroege bijen hun buikjes vol kunnen eten.

Doe je mee?

Wil je helpen planten?  Kom dan om kwart voor 10  op de fiets naar het MEC, Geinoord 9. Neem zelf een spa en/of schepje mee. Bloembollen zijn er genoeg.  Als je zelf in je buurt bollenharten wilt planten, dan kun je tussen half 10 en 10 uur bollen ophalen. Of bel even met 06 57645520. 

Jubileuactie

Deze actie is vanwege het 25-jarig jubileum van de IVN natuur educatie - afdeling Nieuwegein, en wordt gesponsord door Provincie Utrecht, Gemeente Nieuwegein en familie Kerstens. Het eerste hart is geplant op 8 september op het terrein van het Natuurkwartier. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.