Degalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Groot onderhoud bosgebied Reijnesteinseweg

De bospercelen in het zuidelijk deel van Galecop, langs de Reijnesteinseweg, zijn toe aan groot onderhoud. Dit betekent onder andere dat er in het najaar 147 bomen verwijderd moeten worden. Deze bomen zijn zodanig verzwakt dat zij bij een storm kunnen omwaaien met onveilige situaties tot gevolg. Door de herplant van 79 nieuwe bomen, met meer variatie in soorten, kunnen we de natuurwaarden versterken. Bewoners wordt gevraagd om mee te denken over de nieuwe inrichting van het perceel. 

Meer informatie

Een wijkbericht over dit onderwerp is woensdag 31 juli verspreid in het woongebied tussen de Galecopperlaan en de Reijnesteinseweg. Zie: Wijkbericht aanpak bosperceel Galecop DEF.pdfOp vrijdag 9 augustus wordt de omgevingsvergunning gepubliceerd op mijnoverheid.nl (ook in te zien via https://www.nieuwegein.nl/actueel/bekendmakingen/ Voor meer informatie: Zie het wijkbericht of mail naar

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.