DeGalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Politiecijfers van afgelopen maanden

Onze wijkagent Wietse Hamming heeft voor de vergadering van het wijkoverleg de bijzonderheden van Galecop op een rij gezet.


Uit de wijk opvallende zaken:

Geen woninginbraken

2 x inbraak auto

6 x bemoeienis met verwarde personen

7 x geluidsoverlast. (in sommige gevallen verbaast Wietse zich erover dat mensen niet zelf naar de buren stappen. Is het niet op het moment van overlast, dan kan het ook een volgende dag in alle rust. Wanneer de buren niet weten dat je last van hun lawaai hebt, kunnen ze er geen rekening mee houden.)

Slecht 3 x een melding van een verdachte situatie.

In verband met de klachten over snelheid op de Galecopperlaan heeft hij zijn collega’s van de ploeg die helpt in Batau en Galecop gevraagd om er met een laser te gaan staan. Dus dat gaat gebeuren.

 In het kader van contacten met de jeugd verbeteren hebben Wietse en Janien Haars afspraken gemaakt om op de Lucas en de Juliana school in groep 8 langs te gaan om over de wijkagent en de politie te vertellen.

Voor niet-dringende zaken kunt u bellen naar 0900-8844. Of stuur een e-mail naar

Voor dringende zaken, bijv. getuige van een misdrijf of bijna misdrijf bel dan     112


Op de foto Wietse Hamming en collega Janien Haars.

 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.