DeGalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Vanaf 1 maart 40 dagen alcoholpauze?

Zet jij ook je alcoholgebruik 40 dagen op pauze? Schrijf je dan nog snel in op www.ikpas.nl/nieuwegein. Dit kan nog tot 1 maart! 

De IkPas actie 40 dagen geen druppel is van start gegaan!
Op buurtplein Galecop kregen de ambassadeurs een uitgebreide gezondheidscheck bij Fysiotherapie Ron van Leeuwen. Over 40 dagen krijgen zij een tweede meting. Dit om te kijken wat de verschillen zijn en hoe zij zich dan voelen. Ook wethouder Jan Kuiper doet fanatiek mee aan deze uitdaging.

 Wethouder Jan Kuiper: ‘De gezondheidstest is een mooie nul meting voor 40 dagen geen alcohol drinken. Welk effect gaat dit hebben op mijn gezondheid? Ik ben benieuwd. Voor mij gaan deze 40 dagen ook om het vasten. Sinds mijn jeugd vast ik in deze periode op weg naar Pasen. Steeds op wisselende zaken overigens. Zo heb ik een jaar gevast op suiker, tv kijken, chocola, vlees maar ook al eens eerder op alcohol. Ook neem ik deze periode meer tijd voor meditatie"

De aftrap van de IkPas actie is georganiseerd door: Sport ID Nieuwegein, GGD regio Utrecht, Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen en de gemeente Nieuwegein.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.