Details

Woensdag 12 juni 2024 van 19:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
DE KOM
Nieuwegein, Nederland


Kom naar onze inwonersavond op 12 juni en laat u inspireren. Tijdens deze avond presenteren we het definitieve omgevingsprogramma Natuur in de stad.

Samen met u, onze collega's, externe partijen en partners hebben we hard gewerkt aan het programma. We hebben uw ideeën en suggesties gebruikt om een programma voor de komende 10 jaar te maken. Tijdens deze avond presenteren we het definitieve omgevingsprogramma. We laten u zien hoe we van onze stad een gezondere leefomgeving willen maken door haar groener te maken en de biodiversiteit te verbeteren. Daarnaast delen wij hoe we ons aanpassen aan het veranderende klimaat.

Maak daarnaast kennis met Groentje, onze enthousiaste mascotte die staat voor groen. Doe mee aan de leuke Groentje quiz en test uw kennis over natuur en biodiversiteit. Als dank voor uw betrokkenheid, ligt er een kleine groene attentie voor u klaar. Het belooft een informatieve en interactieve avond te worden. Zien wij u ook?

Laat ons weten dat u erbij bent

Meld u aan voor deze inspirerende avond door een e-mail te sturen naar . We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Programma

  • Ontvangst
  • Maak kennis met Groentje
  • Groentje quiz
  • Terugblik op het participatietraject
  • De 5 pijlers van het omgevingsprogramma
  • Welke groenprojecten voeren we al uit
  • Participatie en planning voor het komende jaar

 

Aanvullende informatie

Datum: 12 juni 2024

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Inloop: vanaf 18.30 uur

Locatie: Theater de Kom

 

Waarom een omgevingsprogramma

Het omgevingsprogramma draagt bij aan de realisatie van onze ambitie voor een fijne en groene stad, zoals beschreven in de Omgevingsvisie Nieuwegein: verstedelijkt en vergroent. We staan voor een uitdaging als het gaat om het verbeteren van de biodiversiteit en dat kunnen we als gemeente niet alleen. Samen met u willen we Nieuwegein vergroenen! U leest het omgevingsprogramma hier: Natuur in de stad | Gemeente Nieuwegein.

 

Samen vergroenen we Nieuwegein!

 


Reacties

Over de organisator

Wijkoverleg Galecop
De Stichting Wijkoverleg Galecop bestaat uit een aantal mensen uit de wijk Galecop die zich inspannen voor de wijk Galecop om zodoende de...... Lees meer