Hoe doe je mee? Schrijf je in!


Inschrijven

Hoe doe je dat?

Stap 1

Inschrijven doe je via de knop 'inschrijven'. Deze is te vinden op deze website, rechtsboven op de pagina. Het inschrijfformulier loodst je door alles heen.

Optie 1: zonder Facebook: vul het formulier in.

Optie 2: Inschrijven met Facebook: log in op Facebook en ga daarna (terug) naar www.degalecop.nl . Klik op de knop 'inschrijven'. Klik op 'Snel inschrijven met Facebook' en zie dat het inschrijfformulier veranderd. Je profielfoto op Facebook wordt hierdoor ook op DeGalecop gebruikt. Inloggen wordt hierdoor makkelijker.

Bedrijfsnaam (optioneel)

Wil je meteen een pagina aanmaken voor je eigen bedrijf, organisatie of vereniging? Voer dan hiernaast de naam in.
Let op: vul dit alleen in als je bedrijf of organisatie nog niet bestaat op degalecop.nl. De redacteur van de groepspagina zal je profiel toevoegen als 'medewerker'.

Thuisadres
Het buurtplatform werkt met adressen in Galecop, dat kan je werkadres zijn als je niet in Galecop woont. Vul de postcode en huisnummer in en controleer of het klopt. 

Stap 2

Vul het formulier verder in en maak je profiel persoonlijk: voeg een foto van jezelf toe als die niet via Facebook meekomt en schrijf iets over jezelf. 

Stap 3

Hoera, je bent nu ingeschreven! Kijk in je mailbox voor de bevestiging. Nu kun je berichten plaatsen, foto's plaatsen en nog veel meer! Ook ontvang je wekelijks een buurtmail in je mailbox met activiteiten en alles wat er te doen is in Galecop de komende week.