Wie zijn wij?Wijkwebsite DeGalecop wordt beheerd door buurtverbinders. 

Buurtverbinders zijn vrijwilligers en professionals die er voor zorgen dat iedereen in de buurt of de wijk met deze site uit de voeten kan. Maar, nóg belangrijker: Buurtverbinders brengen mensen met elkaar in contact, zowel via de buurtsite als daarbuiten. Dat kan gewoon op straat zijn, maar ook via social media als Facebook, Twitter en Flickr. 

In onze rol als Buurtverbinder stimuleren we buurtbewoners, organisaties en bedrijven gebruik te maken van de vele mogelijkheden die dit online buurtplein biedt om vooral zelf berichten te plaatsen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil.

Wij doen dit omdat we allemaal graag in Galecop wonen en werken en een bijdrage willen leveren aan het nog leuker en aangenamer maken van de wijk. We geloven er ook in dat er zo een sociale kaart ontstaat waarmee mensen dingen makkelijk zelf, met en voor elkaar, kunnen regelen.

Op dit moment bestaat het team Buurtverbinders uit:

Bea Boogaard-Hoofd                Jan van Rossum                    Fransje va Beek  

voel je je aangesproken om ook buurtverbinder te worden bij DeGalecop? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen altijd versterking gebruiken en gaan graag het gesprek daarover met je aan. Klik op de knop "stuur contactverzoek" op de profielpagina van een van ons, of stuur een mailtje naar buurtverbinders@degalecop.nl.