Vragenlijst


Wat fijn dat u/je de vragenlijst wilt invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De informatie die u/jij met ons deelt zullen wij vertrouwelijk en anoniem behandelen. Probeer de vragen zoveel mogelijk in te vullen zoals het normaal gesproken voor u/jou is (dus niet in Coronatijd).

Hier staan de online vragenlijsten

Klik op de juist vragenlijst om verder te gaan.

Vragenlijst op papier invullen en inleveren

Volwassenen/ouderen kunnen de vragenlijst ook op papier invullen. Een papieren versie kunt u ophalen en inleveren in de hal van Zorg- en Buurtplein Galecopperboog, Thorbeckepark 183. Bent u niet in staat daar naartoe te gaan, neemt u dan contact op via onderstaand telefoonnummer.

Liever een persoonlijk gesprek?

Vindt u het fijner om over dit onderwerp in gesprek te gaan? Afhankelijk van uw mogelijkheden en de coronamaatregelen, kan dit met één van de leden van het projectteam of met studenten van de opleiding Fysiotherapie die meedoen aan dit project. 

Bellen

Een afspraak maken of de papieren vragenlijst opvragen kan via Fysiotherapie Ron van Leeuwen, 030 – 60 56 118 tussen 8:30 en 12:00 uur

De persoonlijke gesprekken zijn afhankelijk van de coronamaatregelen die dan gelden. Bijvoorbeeld telefonisch, beeldbellen, tijdens een wandelingetje door de wijk, op een bankje buiten of op de praktijk van de Fysiotherapie.