DeGalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep: Welke vrouw inspireert jou?Zondag 8 maart is het weer Internationale vrouwendag. Alaa heeft initiatief genomen om deze dag in Galecop te vieren. Want ook in Galecop wonen veel vrouwen die iets voor elkaar en hun buurt betekenen. Alaa roept iedereen op om vrouwen te nomineren die in hun omgeving verandering teweeg brengen. Uit alle nominaties wordt een selectie gemaakt. Deze vrouwen worden uitgenodigd voor een mooi portret en een ontmoeting in het buurtplein. Welke vrouw heeft jou geïnspireerd? Is voor jou een voorbeeld? Geef het door aan Bianca: .

Activiteiten vrouwendag op het buurtplein

Zondag 8 maart staat het buurtplein Galecop de hele middag tussen 13:00-17:00 uur in het teken van entertainment, leuke activiteiten, ruimte om elkaar te leren kennen, is er wat te drinken en met wat lekkers erbij. Maar vooral vieren we al het moois dat vrouwen te bieden hebben en inspireren we elkaar om zo een mooi netwerk op te bouwen. 

Als je mee wilt doen met deze vrouwendag door je hobby te delen of een workshop te geven? Meld je dan ook bij Bianca.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.