Degalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Ooievaars in GalecopThea Dekker heeft ons dit jaar enorm mee laten genieten van haar foto’s op facebook van onze ooievaars.  Ze woont in Utrecht en gaat meerdere malen per week bij haar zus op visite in Batau-Noord.

Ze rijdt bijna altijd via  Galecop omdat ze daar veel mooie dieren tegenkomt zoals vogels, zwanen en vooral de ooievaars van Galecop maar ook die van Batau noord. 

Thea vindt ooievaars zulke mooie dieren en als ze kleintjes hebben is het helemaal leuk om die te fotograferen. 

Fotograferen is haar hobby, niet met grote lenzen maar gewoon met haar digitale foto camera’s. Ze heeft wel een echte camera maar gebruikt die weinig. Een andere hobby van Thea is legpuzzels in elkaar zetten. 

Stichting Wijkoverleg Galecop heeft in het verleden subsidie verstrekt voor het plaatsen van het ooievaarsnest aan de rand van Galecop en ieder jaar worden de jongen, als die er zijn, geringd. Zodoende kan in de gaten worden gehouden waar deze jongen in de toekomst weer opduiken. 

Wij hebben Thea gevraagd of er een aantal van haar mooie foto’s op onze website deGalecop.nl geplaatst mogen worden en daarin heeft Thea toegestemd. Zo kunnen we nog eens genieten van de mooie momenten die door haar voor eeuwig zijn vastgelegd. 

Hartelijk dank Thea!

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.