Degalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Openbaar Vervoer in Galecop drastisch aangepast , vul enquete in !!Hallo Collega Galecopper(s),

De provincie is bezig het Openbaar Vervoer in onze regio grondig te herzien. Voor Galecop betekent dit grote impact: 2 haltes zouden komen te vervallen. 

Het PLAN kunt u hier zien:

https://www.duic.nl/algemeen/openbaar-vervoer-verandert-eind-dit-jaar-flink/?fbclid=IwAR1yfF26Lk3RCGWlCOipbjSqblzqtztHmRI-FADJo-C9Ry_-Doi3KCNFDDM


We nodigen je uit OOK de enquete in te vullen om zodoende de provincie te informeren wat U/jij van de voorgenomen aanpassingen vindt:


Link naar de enquete: 

https://formulieren.provincie-utrecht.nl/provincieutrecht1/EXT_ENG_UOV2020/?get=1&sidn=a4c5a932de124d80ac7bac3edd4a86c7Standpunt wijkoverleg;:

Als wijkoverleg hebben wij ook een mening: het vervalen van een aantal haltes lijkt ons ongewenst. In de vergadering met de gemeente zulen we dit ook kenbaar maken en motiveren. Echter, laat vooral ZELF u stem/mening horen door de enquete in te vullen.


Deel dit bericht!

Reacties

Nicole van Nimwegen
31 mei 2019

Prima dat het Wijkoverleg vragen stelt en de wijk informeert maar een standpunt namens de wijk, zoals bij de windmolens, lijkt me niet aan de orde.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.