DeGalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Organiseer een integratiediner?Het Nationaal Integratiediner is een feestje om te organiseren of om voor uitgenodigd te worden, iedereen mag meedoen. Tijdens het Integratiediner geniet je van elkaars eigengemaakte gerechten om elkaar beter te leren kennen. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is groter.

Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen, daar heeft iedereen baat bij. Het Nationaal Integratiediner wil onze maatschappij beter maken: niet polariseren, maar samenwerken. 

Ook meedoen? Reserveer dan alvast dinsdag 1 oktober 2019 in je agenda. Op die datum worden in heel Nederland en Nieuwegein weer  Integratiediners georganiseerd. Diegene die een integratiediner willen organiseren, kunnen een bijdrage van Geins Geluk aanvragen. De aanvraag ontvangen we graag uiterlijk 10 september 2019. Wilt u meedoen, neem dan contact op met de wijkcoördinator, Fransje van Beek ( of 06-25719887).

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.