DeGalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Workshop Omgaan met verward gedrag - woensdag 15 januariWe zien allemaal wel eens iemand die een verwarde indruk maakt. Op straat, in een winkel of op het
werk. Hoe reageer je daarop? Vaak weten we niet goed hoe we op mensen met verward gedrag moeten reageren en gaan we verder alsof we niets zien. Terwijl de persoon die verward is, vaak juist wat hulp kan gebruiken.

Doel van de workshop

Daarom organiseren we de buurtbijeenkomst ‘Omgaan met mensen met verward gedrag’, waarin we ingaan op psychische kwetsbaarheid in de wijk. Bijvoorbeeld mensen die in een GGZ-instelling hebben gezeten en nu weer in de wijk wonen, dit gaat niet om mensen met een dementie. We leren (mensen met) verward gedrag beter te begrijpen en geven tips hoe we hier als bewoners het
beste mee om kunnen gaan.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners en vrijwilligers die wel eens iemand tegenkomen die verward gedrag vertoond. De Stichting Samen Sterk Zonder Stigma geeft samen met twee mensen die zelf psychische problemen hebben ervaren, antwoord op vragen. We geven informatie, bespreken voorbeelden en gaan in gesprek over hoe je met psychische kwetsbaarheid in de wijk omgaat.

Praktische informatie

De bijeenkomst is woensdag 15 januari van 19:30-21:45 uur en is gratis. 

Locatie is buurtplein Galecop In Nieuwegein.

Aanmelden kan via een email naar
Ovv ‘aanmelden buurtbijeenkomst verward gedrag’.

Graag tot ziens!

Uitnodiging bijeenkomst omgaan met verward gedrag 15 januari 2020.pdf

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.