DeGalecop.nl

Inloggen of inschrijven

Fransje van Beek

Vanaf mei 2019 ben ik wijkcoordinator in Galecop. Ik ben heel benieuwd naar uw ervaringen in de wijk, wat u graag zou willen verbeteren en of u wilt samenwerken aan een mooie wijk.

Over Fransje

Werk
Ik werk als wijkcoördinator namens de gemeente in Galecop
Meer informatie
Samen met bewoners en organisaties in de wijk lever ik mijn bijdrage aan een prettige leefbare wijk. Wilt u Galecop ook mooier maken dan het nu al is? Heeft u daar ideeën, klachten of vragen over? Of wilt u op één of andere manier hieraan bijdragen? Ik ben heel benieuwd en ga daarover graag met u in gesprek. Ik ben wekelijks aanwezig in buurtplein de Boog, tijdens de lunch om 12:00 uur of daarna van 13:00-14:00 uur in de ontmoetingsruimte. Verder ben ik bereikbaar via telefoon: 0625719887 of per mail . Voor meldingen in de openbare ruimte kunt u zoals altijd terecht bij het telefoonnummer 14030 of via www.nieuwegein.nl/meldingopenbareruimte

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.